Контакти

Национален исторически музей

ул. Витошко лале 16

София 1618

Тел: 0894 540 117

Важно!!! За снимките в сайта!!!

Уважаеми родители,
Благодарим Ви, че посетихте заедно със своите деца нашия детски център и станахте част от нашия живот.

Повече

Имам рожден ден

Имам рожден ден

Имам рожден ден

Ако искате на рождения ден на детето ви, то и поканените гости да се чувстват празнично, радостни и щастливи, направете този празник в Детския образователен център. Тук децата с удоволствие ще се включат в предложените от рожденика занимания и всички ще изработят с желание, много любов и емоции нещо, специално за този ден, което ще им остане за спомен дълго време. Запалените свещички върху красивата и сладка торта още по-ярко светят, когато се посрещат с песни, пожелания, шеги и закачки. След всичко това гостите на вашето дете ще си тръгнат удовлетворени, че са били на един хубав и богат на преживявания рожден ден, с присъствието и участието си са дарили с щастлива усмивка свой близък приятел, съученик, другарче. За такива мигове си мечтае всяко дете! И не само то!
 

Подходящ е за деца на възраст от 5 до 12 години.
За групи до 25 деца
Продължителност – 2 часа.
Рождените дни се провеждат в желания от вас ден (от понеделник до неделя) в рамките на работното време на ДМОЦ с предварително записване на тел. 0894 540 117
Децата се събират не по-късно от 15 минути преди обявения начален час.
По време на провеждането на рождения ден родителите на рожденика и родителите на гостите на рожденика могат да разгледат експозициите на музея и/или да отседнат в кафето. Входната такса за гостите – 1 лв.
Цена: 20 лв. на дете.

Включва:
Занятие по избор на рожденика (1 – 1,5 ч.);
Фотосесия: преобличане със средновековни костюми ;
Накрая – почерпка, като кетърингът се осигурява от родителите на рожденика; музика и танци!

  
честит рожден денЧРДпразник